„Campionii Vacantei”- prima editie – 13 iunie 2014

Campionii Vacantei

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanta, Asociatia sportiva Sana Sport, Cora City Park Mall,  Cora Bratianu si Radio Constanta organizeaza proiectul sportiv “Campionii Vacantei”.
În data de 13.06.2014, Stadionul Farul din Constanta va fi gazda care va asteapta sa participati în intervalul orar 09,00 – 11,00 clasele I si a II-a si 11,00 -13,00 clasele a III – si a IV-a, fete si baieti.
Activitatile sportive desfasurate cuprind parcursuri aplicative cu elemente din urmatoarele discipline sportive: baschet, fotbal, handbal, atletism.

CONDITII DE PARTICIPARE:
   – elevi din clasele I –IV impartiti in 2 categorii: clasele I  si a II – a si clasele a III – si a IV-a, fete si baieti.
   –  fiecare unitate de invatamant poate participa cu maxim 40 elevi pe fiecare categorie;
   – inscrierea se face pe baza de tabel nominal, ce va cuprinde datele de identificare a unitatii, numele si prenumele elevilor, a cadrului didactic insotitor, persoana de contact cu numar telefon; tabelul va fi semnat si stampilat de reprezentantul unitatii de invatamant insotit de declaratia pe propria raspundere a tutorelui fiecarui elev.
   – tabelul in original si declaratiile pe propria raspundere vor fi prezentate responsabilului la competitie.
  –  numarul maxim de participanti este de 200 elevi pe categorie.
 –  inscrierea se va face pe mail dsj@dsjconstanta.ro sau fax 0241 617021 pe baza tabelului nominal mentionat mai sus.

Premii si surprize pentru toti participantii oferite de organizatori.

Persoane de contact:
   consilier sport Mihail Orzan / tel. 0723656804
   consilier sport Mariana Tudora / tel. 0723364177