CityPark Run

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA pur si simplu in cursa ta: CITY PARK RUN!

FORMULAR DE INSCRIERE

Asociatia Sportiva SanaSport Constanta, impreuna cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Constanta si CITY PARK MALL te  invita la cel de-al treilea eveniment sportiv din cadrul proiectului “Constanta alearga sanatos!”: cursa de alergare/mers – “CITY PARK RUN” –  5km si 10 km. Dupa un intreg sezon de antrenamente si competitii este momentul sa participi la ultima cursa de alergare din anul 2013!

Te asteptam duminica 15 decembrie 2013, in incinta CITY PARK MALL, incepand cu ora 10:00, pentru a-ti ridica numarul de concurs si a-ti verifica starea de sanatate cu ajutorul partenerilor nostrii clinica ONCLINIC si CRUCEA ROSIE.

Incepand cu ora 10:30 vei putea sa te pregatesti pentru startul cursei efectuand incalzirea impreuna cu FLORENTA IONESCU – antrenor fitness  pe platforma dinspre lacul Tabacarie situata la iesirea din CITY PARK MALL spre lac!

Perioada de derulare a evenimentului: duminica 15 decembrie 2013, orele 10:00-13:00

Start: Duminica  15 decembrie2013, ora 11:00

Locul startului: iesirea CITY PARK MALL spre lacul Tabacarie

Distanta: 5km – alergare/mers  sau 10 km  – alergare

Inscriere: numar maxim de participanti – 300

Traseu: Startul se va da de langa iesirea CITY PARK MALL spre lac pe aleea spre Tara Piticilor -> se va alerga pe aleile din parcul Tabacarie semnalizate cu banda de culare alb-rosu pana in zona Hotel Zodiac  si retur in zona centrala a parcului dupa care se va urmari marginea lacului Tabacarie  in sensul acelor de ceasornic trecandu-se pe langa: fostul restaurant Cherhana – Complexul Expozitional – Statia de Epurare a apei – restaurantul Lake view – Biserica de lemn Sf. Mina –  retur CITY PARK MALL completand  distanta de  5 km ( 1 tura) . Alergatorii din cursa de 10 km vor efectua 2 ture.

traseu City Park Run

traseu City Park Run

Declaratie pe propria raspundere

Fiecare participant beneficiaza de:

– posibilitatea verificarii gratuit a tensiunii arteriale, glicemiei si a altor indicatori corporali, precum si un consult al unui medic specialist in boli de nutritie,  servicii prestate de catre personal medical calificat prin partenerii nostrii: Clinica OnClinic si Crucea Rosie Romana;

– acces la punctele de hidratare cu bautura izotonica NUTRILITE STRIVE + precum si apa plata filtrata cu sistemul de tratare a apei eSpring;

– asistenta medicala pe traseu;

– serviciul de inregistrare a timpului realizat in cursa: clasament final, email cu diploma de participare continand performantele din cursa si rezultate medicale, fotografii din timpul cursei.

Premii :
Locul I -V individual  Open barbati/femei  in ambele curse : se vor acorda premii surpriza puse la dispozitie de catre Hyper marketul CORA City Park, DECATHLON Constanta, 

Pentru a putea participa la cursa si a va putea verifica gratuit tensiunea arteriala, glicemia, precum si indicatorii corporali, trebuie sa va inregistati pe site www.sanasport.ro pana pe 14 decembrie 2013  ora 20:00,  numar maxim de 300 de locuri!

FORMULAR DE INSCRIERE

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!
Echipa SanaSport!

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia Sportiva SANASPORT are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: organizarea de clasamente sportive, marketing si publicitate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi partenerii acestuia.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Asociatiei Sportive SANASPORT . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Asociatia Sportiva SanaSport este inscrisa in Registrul General al A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 5732 din 26.03.2013.