Despre noi

Asociatia Sportiva SANASPORT Constanta s-a infiintat in februarie 2013 avand misiunea de a imbunatati conditia fizica si starea de sanatate pentru locuitorii orasului Constanta!

In prezent, Asociatia Sportiva SANASPORT Constanta intreprinde demersuri pentru implementarea proiectului „CONSTANTA ALEARGA SANATOS!” prin care urmarim organizarea si desfasurarea unui CIRCUIT de 3 evenimente sportive pentru promovarea alergarii ca sport de masa:

  1. „Sport in Port” – 25 august 2013 – Portul Constanta – Gara de Pasageri – 5km – alergare/mers
  2. „Maritimo Run” – 13octombrie 2013 – parcare Mall Maritimo – 5km – alergare/mers
  3. „City Park Run” – 15 decembrie 2013 – parcul Tabacariei – 5km/10km – alergare/mers

SanaSport te invita la antrenamentele saptamanale de alergare/mers organizate in fiecare zi de dumninca,  in parcul Tabacarie , ora 08:30 – punct de intalnire : parcarea City Park Mall!

INCETEAZA SA MAI FABRICI SCUZE, ALEARGA PUR SI SIMPLU!

Adultii sunt modele pentru copii! Daca noi nu avem grija de corpul si de sanatatea noastra, la ce sa ne asteptam de la copiii nostrii?

In Romania procentul adolescentilor obezi s-a dublat de la 6% in 2006 la 14% in 2010! – sursa: raportul „Health at a Glance” elaborat de OECD si Comisia Europeana.

Prima cauza de deces in Romania o reprezinta bolile aparatului circulator, remarcandu-se bolile cardiace ischemice, Romania inregistrand 194 de decese la 100.000 locuitori, fata de media UE de 84 de decese la acelasi numar de locuitori. – sursa: Raportul stari de sanatate – Romania 2010 elaborat de Centrul National de Evaluare si Promovare a Stariide Sanatate

 Este clar ca avem o problema! Dar DE CE se intampla acest lucru….?

Vedem adesea oameni care sunt „blocati” in viata lor.Sunt stresati, nesanatosi, lipsiti de entuziasm…sunt NEFERICITI!

Asta nu trebuie sa ramana asa!

Asociatia Sportiva SANASPORT Constanta promoveaza o noua abordare….o noua viata mai sanatoasa si mai fericita prin miscare!

 O comunitate de oameni sanatosi si fericiti!

Bine ati venit la SANASPORT, SANATATE PRIN SPORT!   Noi schimbam vietile oamenilor!

SPORT – NUTRITIE – SANATATE