Hai la alergare cu mic, cu mare -“SPORTKIDS DECATHLON“ – eveniment dedicat Zilei Copilului 2015

Asociatia Sportiva SanaSport Constanta, in parteneriat cu Magazinul Decathlon Constanta, Radio Constanta/Radio Vacanta, Clubul Aikido Akikai si Federatia Romana de Tir cu arcul, invita toti copiii si iubitorii de miscare la evenimentul sportiv-educativ „SPORTKIDS DECATHLON” care se va desfasura sambata, 30 mai 2015, de la ora 09:00, in parcarea magazinului Decathlon Constanta.

Evenimentul va debuta in fata magazinului Decathlon Constanta cu o cursa de alergare prin care dorim sa promovam practicarea sportului in familie – cursa Family Run – (prin regulament fiind necesara participarea unui parinte si a unui copil care vor forma o echipa de alergatori).

Echipele participante vor fi impartite pe 3 categorii de varsta cu start separat:

Start ora 10:00 – categoria de varsta 5-8 ani;

Start ora 10:30 – categoria de varsta 9-12 ani;

Start ora 11:00 – categoria de varsta 13-16 ani;

Participantii vor parcurge impreuna in alergare intre o tura si trei ture de parcare(aprox. 400 m /tura) si vor trebui sa indeplineasca probe de indemanare la atelierele sportive Decathlon din traseu.

Cea de-a treia editie a concursului individual de tir cu arcul- „Tinteste primul loc” isi va desemna castigatorii pe acordurile melodiilor interpretate de catre Stefania Ciortan, David Burlacu si Denisa Stefania Lucan.

De asemena vor mai avea loc concursuri individuale de trotinete, role, demostratii si lectii de aikido.

A doua zi, duminica, 31 mai 2015 incepand cu ora 11:00 evenimentul va continua atat in parcarea din fata magazinului cat si in interiorul magazinului Decathlon prin organizarea de concursuri individuale de trotinete si biciclete, concursuri de fotbal, baschet si badminton, curse cu obstacole, face-painting, jocuri diverse, iar trambulina si terenul de baschet vor fi la dispozitia copiilor.

Participarea este GRATUITA la acest eveniment la care se impletesc sportul, miscarea, voia buna si muzica.

 Inscrierile pentru Cursa Family Run se vor face sambata 30 mai 2015 in intervalul orar 09:00-09:45 in fata magazinului Decathlon fiind necesara prezentarea actului de identitate al parintelui precum si certificatul de nastere al copilului participant in eveniment.

Concursul de tir cu arcul precum si celelalte concursuri individuale se vor desfasura in intervalul 11:30-13:00, iar festivitatea de premiere va incepe la ora 13:30.

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!

Echipa SanaSport