INSCRIERE Mamaia Run 5km – 31.03.2013 Ora 10:00 – Plaja Hotel Malibu

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA pur si simplu in cursa ta: MAMAIA RUN!

Start: Duminica  31.03.2013, ora 10:00

Locul startului: Plaja Mamaia – dig Hotel Malibu

Distanta: 5km – alergare/mers

Traseu: Startul se va da din dreptul digului Hotelului Parc / Malibu ->se alearga pe plaja pana in zona Hotel National (2,5km) -> se revine tot pe plaja  catre Finish la  digul Hotelului Parc / Malibu

Formular de inscriere! Click aici!

Declaratie pe propria raspundere

Fiecare participant beneficiaza de:

– posibilitatea verificarii gratuit a tensiunii arteriale si a glicemiei precum si a nivelului de antioxidanti din corp, inainte sau dupa cursa, de catre personal medical calificat prin partenerii nostrii: Clinica OnClinic si Crucea Rosie Romana;

– acces la punctele de hidratare cu apa plata;

– asistenta medicala pe traseu;

– medalia de finisher, dupa terminarea cursei;

– serviciul de inregistrare a timpului realizat in cursa: clasament final, email cu diploma de participare continand performantele din cursa si rezultate medicale, fotografia de finish.

Premii:
– Locul I, II si III barbati/femei: tricouri, medalii si diplome
– Locul IV-X barbati/femei: tricouri si medalii de Finisher
– Locul 11-200 medalii Finisher

Toti participantii  la cursa MAMAIA RUN – 31 martie 2013, ora 10, dig Hotel Malibu, vor primi o invitatie la finalul cursei in baza carei vor avea acces gratuit o zi la sala de fitness Pure Health&Fitness Tomis Mall Constanta!

Pentru a putea participa la cursa si a va putea verifica gratuit tensiunea arteriala, glicemia, precum si a nivelului de antioxidanti din corp, trebuie sa va inregistati pe siteul www.sanasport.ro pana pe 31.03.2013 ora 09:30!

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!
Echipa SanaSport!


Vizualizeaza Mamaia Run – 31.03.2013 in format mare

SanaSport - Maraton Mamaia RUN 31.03.2013

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia Sportiva SANASPORT are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: organizarea de clasamente sportive, marketing si publicitate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi partenerii acestuia.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Asociatiei Sportive SANASPORT . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.Asociatia Sportiva SanaSport este inscrisa in Registrul General al A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 5732 din 26.03.2013.