Mamaia Run

Vine o vreme cand simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta, nu stii exact in ce consta acel ceva, dar iti este foarte clar ca trebuie sa faci ceva diferit, simti ca nu iti gasesti locul, nu prea mai stii exact cine esti si incotro te indrepti.  In acest moment incepi sa cauti, sa experimentezi, vrei sa faci ceva nou, nebunesc, extrem,  ceva ce ti-ai dorit mereu sa faci, dar ai amanat, spunandu-ti ca nu este momentul acum, ca mai poate astepta! Cu siguranta ca pentru fiecare dintre noi acel „ceva” ce trebuie facut in viata este diferit! Se spune ca pentru a marca trecerea prin viata, trebuie cel putin sa sadesti un pom, sa ridici o casa, sa faci un copil! De ce nu am fi oare toti datori si cu maraton, cu o cursa a noastra cu noi insine? O cursa prin care sa ne regasim pe noi asa cum suntem cu adevarat!

Noi te vom ajuta sa faci primul tau pas spre linia de finish a martonului! Vino la prima ta cursa de alergare/mers pe distanta de 5km  sa vezi exact unde te afli, care este conditia ta fizica! Noi stim ca poti sa termini aceasta cursa, trebuie doar sa iti demonstrezi si tie! Daca ai mai alergat aceasta distanta vino sa vezi  care este forma ta actuala la inceputul acestui sezon competitional, fa o evaluare si eventual ia-ne premiile! Oricare ar fi motivatia ta noi te asteptam pentru ca daca vrei sa se schimbe ceva, TU TREBUIE SA FII SCHIMBAREA!

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA pur si simplu in cursa ta: MAMAIA RUN!

Start: Duminica  31.03.2013, ora 10:00

Locul startului: Plaja Mamaia – dig Hotel Malibu

Distanta: 5km – alergare/mers

Traseu: Startul se va da din dreptul digului Hotelului Parc / Malibu ->se alearga pe plaja pana in zona Hotel National (2,5km) -> se revine tot pe plaja  catre Finish la  digul Hotelului Parc / Malibu

Formular de inscriere! Click aici!

Declaratie pe propria raspundere

Fiecare participant beneficiaza de:

– posibilitatea verificarii gratuit a tensiunii arteriale si a glicemiei precum si a nivelului de antioxidanti din corp, inainte sau dupa cursa, de catre personal medical calificat prin partenerii nostrii: Clinica OnClinic si Crucea Rosie Romana;

– acces la punctele de hidratare cu apa plata;

– asistenta medicala pe traseu;

– medalia de finisher, dupa terminarea cursei;

– serviciul de inregistrare a timpului realizat in cursa: clasament final, email cu diploma de participare continand performantele din cursa si rezultate medicale, fotografia de finish.

Premii:
– Locul I, II si III barbati/femei: tricouri, medalii si diplome
– Locul IV-X barbati/femei: tricouri si medalii de Finisher
– Locul 11-200 medalii Finisher

Toti participantii  la cursa MAMAIA RUN – 31 martie 2013, ora 10, dig Hotel Malibu, vor primi o invitatie la finalul cursei in baza carei vor avea acces gratuit o zi la sala de fitness Pure Health&Fitness Tomis Mall Constanta!

Pentru a putea participa la cursa si a va putea verifica gratuit tensiunea arteriala, glicemia, precum si a nivelului de antioxidanti din corp, trebuie sa va inregistati pe site www.sanasport.ro pana pe 31.03.2013 ora 09:30!

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!
Echipa SanaSport!

 


Vizualizeaza Mamaia Run – 31.03.2013 in format mare

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia Sportiva SANASPORT are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: organizarea de clasamente sportive, marketing si publicitate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi partenerii acestuia.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Asociatiei Sportive SANASPORT . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Asociatia Sportiva SanaSport este inscrisa in Registrul General al A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 5732 din 26.03.2013.