Sport in Port

Daca esti la mare… hai la alergare!

FORMULAR DE INSCRIERE

Asociatia Sportiva SanaSport Constanta, impreuna cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Constanta  te  invita la cel de-al doilea eveniment sportiv din cadrul proiectului „Constanta alearga sanatos!”: cursa de alergare/mers – 5 km – „SPORT IN PORT”. Pentru prima data portul Constanta isi deschide portile pentru constantenii care doresc sa practice sportul de masa.

Te asteptam intr-o locatie inedita, incepand cu ora 09:00, pentru a ridica numarul de concurs si a-ti verifica starea de sanatate cu ajutorul partenerilor nostrii clinica ONCLINIC si CRUCEA ROSIE. Dupa aceasta vei putea efectua incalzirea impreuna cu antrenori personali din cadrul PURE HEALTH&FITNESS ora 09:30, iar dupa cursa in intervalul orar 11:00-12:00 vei putea vizita gratuit Muzeul Portului Constanta!

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA pur si simplu in cursa ta: SPORT IN PORT!

Perioada de derulare a evenimentului: duminica 25 august 2013, orele 09:00 – 11:00

Start: Duminica  25.08.2013, ora 10:00

Locul startului: Portul Constanta, Terminalul de pasageri – zona dana 0

Distanta: 5km – alergare/mers

Inscriere: numar maxim de participanti – 300

Traseu: Startul se va da din dreptul Terminalului de pasageri zona dana0 -> se va iesi din port prin poarta de acces nr 1bis pe digul de larg  pana in parcarea restaurantului Vraja Marii -> se revine pe acelasi traseu in zona de Start din Terminalul de pasageri  – > dupa care se mai efectueaza inca o tura pentru a completa distanta de aproximativ 5 km

Sport in Port - 25.08.2013

Accesul in port: se va efectua gratuit accesul pietonal prin poarta de acces nr 1. Cu autoturismul se va intra gratuit  numai in baza autorizatie de libera trecere sau contracost  in lipsa acesteia ( taxa acces autoturism – 23 lei).

Declaratie pe propria raspundere

Fiecare participant beneficiaza de:

- posibilitatea verificarii gratuit a tensiunii arteriale, glicemiei si a altor indicatori corporali, precum si un consult al unui medic specialist in boli de nutritie,  servicii prestate de catre personal medical calificat prin partenerii nostrii: Clinica OnClinic si Crucea Rosie Romana;

- acces la punctele de hidratare cu bautura izotonica NUTRILITE STRIVE + precum si apa plata filtrata cu sistemul de tratare a apei eSpring;

- asistenta medicala pe traseu;

- serviciul de inregistrare a timpului realizat in cursa: clasament final, email cu diploma de participare continand performantele din cursa si rezultate medicale, fotografia de finish.

Premii :
Locul I -X individual  barbati/femei precum si – Locul I-V  pentru echipele de alergatori „CORPORATE”: se vor acorda premii surpriza puse la dispozitie de catre CARREFOUR Constanta, DECATHLON Constanta, Magazinele TRAVEL FREE si LIGA OFITERILOR DIN MARINA MILITARA.

Toti participantii  la cursa „SPORT IN PORT” – 25 august 2013, ora 10,  portul Constanta – Terminalul de pasageri dana 0, vor primi o invitatie la finalul cursei in baza carei vor avea acces gratuit o zi la salile de fitness PURE HEALTH&FITNESS din  Tomis Mall Constanta sau Centru comercial MARITIMO Constanta,  in baza unei programari telefonice prealabile!

In baza numarului de concurs, toti participantii la cursa vor beneficia de o reducere de 10% pentru comenzile de piese auto date online pe siteul www.autokarma.ro, pana la data de 30 septembrie 2013, pentru comenzile ridicate din magazinul AUTOKARMA Constanta.

Pentru a putea participa la cursa si a va putea verifica gratuit tensiunea arteriala, glicemia, precum si indicatorii corporali, trebuie sa va inregistati pe site www.sanasport.ro pana pe 23 august 2013  ora 20:00,  numar maxim de 300 de locuri!

FORMULAR DE INSCRIERE

Inceteaza sa mai fabrici scuze, ALEARGA PUR SI SIMPLU!
Echipa SanaSport!

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia Sportiva SANASPORT are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: organizarea de clasamente sportive, marketing si publicitate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi partenerii acestuia.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Asociatiei Sportive SANASPORT . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Asociatia Sportiva SanaSport este inscrisa in Registrul General al A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 5732 din 26.03.2013.