Sanatate

TU iti controlezi soarta propriei sanatati!

Chiar daca nu putem controla mereu tot ceea ce ni se intampla, exista totusi lucruri pe care le putem controla: atitudinea, hotararea si vointa de a ne lua sanatatea in propriile maini!

Iti poti imbunatati sanatatea, daca faci numai cinci simple  schimbari in viata ta : exercitiul fizic zilnic pentru 30 de minute, controlul regulat al tensiunii, evitarea fumatului(activ sau pasiv), regim alimentar sanatos si controlul stresului.

Pentru a intelege ce putere ai, gandeste-te la urmatorul lucru: incepand cu varsta de 50 de ani, stilul tau de viata dicteaza aproximativ 80% din felul in care vei imbatrani, de restul se va ocupa mostenirea ta genetica!

Toata lumea stie ce inseamna IQ (coeficientul de inteligenta).Toti au auzit chiar si despre IE(coeficientul de inteligenta emotionala). Pentru noi este insa important CC-ul tau personal (coeficientul corporal).

SanaSport te va sprijini mereu sa-ti identifici si sa iti imbunatatesti indicatorii corpului tau! Inaintea fiecarei curse de alergare pe care o vom organiza, vei avea posibiliatatea sa-ti verifici gratuit o serie de indicatori ai starii tale de sanatate!

Ca un premiu, iti oferim mai jos posibilitatea sa-ti calculezi singur propriile valori pentru cei mai importanti parametrii ai starii tale de sanatate:

- Indicele Masei Corporale

- Rata Maxima a Batailor Inimii

- Procentul de grasime

- Suprafata corporala

Controleaza-ti propria sanatate!

Echipa SanaSport